neljapäev, 1. märts 2018

Playnupp

Eesti Blogiauhindade suhtes pole mul midagi uut öelda või teha. Minu laeks jäi kunagine parim meeskirjutaja ilublogijate kategoorias. Nüüd on aga sedasi, et minu osaluseksperiment nimetusega Playnupp on jõudnud lõpuetappi.

Ma saan aru küll, et ürituse sihtauditoorium on lapsed ning noored ja ma kuidagi ei sobitu sinna seltskonda. Ometi andsin ennast üles hindamiseks. Mitte Hundi ulg blogi kui tervikut, vaid esitasin ühe blogikirjutise Nikolai Triigist. Ma ei oska täpselt seletada, miks ma seda tegin. Arvatavasti samadel motiividel, miks varasematel aastatel osalesin EBA-l. Tunnustus on alati meeldiv, kuid see pole peamine. Pigem on olnud eesmärgiks anda korraldajatele ja žüriile märku, et "sisuloomine" ei pruugi alati olla meelelahutus või millegi turundamine. Lisaks veel vihje ürituse arendajatele, et ka seeniorid loovad "sisu", kuigi see võib laiemale auditooriumile olla igav ja arusaamatu.

Eksperimendi käigus olen jälginud oma ajaveebi loendurit. Üles antud kirjutisele on klikitud 8 korda ja sealt edasi pole blogi sisus liigutud. Loendur pole suutnud tuvastada kui kaua külastaja lehel viibis. Nendest faktidest ei oska ega taha teha järeldusi.

Aga see teine etapp väljendub järgmises:


Nüüd on paras aeg püss põõsasse visata ja lahkuda väärikalt paremale ära. Las siin ajaveebis esinev Hundi ulg jääb väljamõeldud tegelaseks nagu see seni on olnud. Oleks selline kutse tulnud kasvõi veerand sajandit tagasi, siis küll, oleks esimene mees saalis. Nüüd aga:



7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Inglise keeles pealkirjastatud kutse... No ma ei tea. Ära põe!

ritsik ütles ...

Mine ometi! Kust siis muidu nalja saab kui ise ei tee.

Hundi ulg ütles ...

Mulle tuli meilile teade, et veel üks täiskasvanud inimene kandideeris ja läheb ka kohale. Vahva!

Ene-Liis ütles ...

Kahju, kui kirjutamisest loobud!Ma ise ei ole nii osav, et digi-ilmast huvitavaid asju otsida ja veel vähem oskan neid üles panna.Mul on välja kujunenud kindel kord, keda ma loen. Esikohal on kui suure pere vanimal liikmel loomulikult oma pere uudised, siis järgneb kirjavahetus ja on kurb kui Hundi ulu vaimukaid asju siit enam ei leia.

Anonüümne ütles ...

http://publik.delfi.ee/news/mitmesugust/pildid-vaata-kes-juutuuberitest-voidutses-sotsiaalmeediaauhindade-valjaandmisel?id=81335505

mustkaaren ütles ...

Pähh.
Siinsel plogil on ilmselt muu mõte ja eesmärk kui olematu lugemuse ja ajalootaju või huviga noorkodanike seas feimi pyyda. Minevikus tuhnimine ja inimlikkuse miljoni varjundi uurimine on hoopis teine maailm.

Hundi ulg ütles ...

Nõus, mustkaaren. Aga eksperiment oli sellegi poolest huvitav, et taibata kasvõi korraldajate tehnoloogiat, stsenaariumit OMA asja turundamises.

Ma olen väga rahul, et parima kirjatüki kirjutas eelmisel aastal korraldajate tahtel väljaspoolt nomineerimist kutsutud Amidahenriteeb. Väga tore mees ja hästi kirjutab. Pole tema alaline lugeja tihedalt ilmuvate kaubanduslike uudiste tõttu, kuid kahtlemata on ta küpse mõtlemisega autor. Ja väga populaarne, et hõlmata teatud turusegmenti.