kolmapäev, 2. jaanuar 2008

On see võimalik?

Nädala kurioosumeid



Tartumaal Rõngus leidis ühe kohaliku kaupmehe 16-aastane tütar maanteelt 409 krooni raha, mille ta viis kohaliku konstaabli kätte. Varsti selle järgi aga ilmus ühes lehes kuulutus, milles paluti leidjat raha pidada enesele pidudelkäimise kuludeks, kuna kaotaja tundvat leidjat ausa inimesena, keda aga väga harva olevat pidudel näha. Allkirjaks oli "Tundmatu rikas noormees".

Seni ei ole kellegi poolt veel politseile teatatud, kes on kaotaja.




Elva vallas elutsev A.Elagin ja Linnuse vallas elutsev J.Sabrodin läksid joobnutena omavahel tülli. Tülist tüdinenult võttis Elagin kellegi kolmanda isiku suhkrukoti ja hakkas sealt suhkrut põllule külvama...




Sangaste konstaablile esitas kaebuse Tõlliste valla taluperemees Julius Teder, keda omapärasel kombel olevat petetud. Ta oli ostnud Sangaste krahv Bergi pärandustombu oksjonilt 170 krooni väärtuse hobuse. Hiljem aga selgunud, et hobune ei kuulunudki krahvile, vaid kellelegi kohalikule elanikule, kes oma hobuse krahvi varanduse seas müügile oli toonud. Ostja loeb seda pettuseks, kuna hobuse väärtus olevat pealegi ainult 120 krooni.



Esmaspäev, 25.november 1939

Kommentaare ei ole: