esmaspäev, 30. jaanuar 2012

Niisama naljakas

Ausalt, ilma igasuguse põhjuseta, tagamõtteta, alatoonita, vihjeta, see pilt ja tekst on selles koosluses lihtsalt naljakas. Kui keegi isegi tunneb ennast riivatuna, võtku eneseirooniaga, mis kahtlemata on nalja meisterklass.


4 kommentaari:

=E= ütles ...

Stephen Fry on üks kõige inspireerivam näitleja, koomik, kolumnist ja kirjanik, keda ma tean! Olen tema andunud fänn ja leian, et temasuguseid inimesi oleks maailmas rohkem vaja. Neile, kes temast midagi kuulnud ei ole soovitan läbi lugeda tema autobiograafilise romaani "Moab is my washpot" (1997)

rojukene ütles ...

Ma just lõpetasin "A Bit of Fry and Laurie" läbivaatamise (sealt see kaadergi pärineb, kui keegi ehk ei tea, aga huvitab) :) Nii Stephen Fry kui Hugh Laurie on mu meelest täiesti kriminaalselt andekad koomikud.

Hundi ulg ütles ...

Mina sattusin Fry peale juhuslikult, eelkõige läbi Laurie. Fryd olin näinud taevakanalite dokumentaalprojektide saatejuhina. Nüüd naudin samamoodi nende kahe koomiku suurepärast esitust toru vahendusel. Ning briti huumor on ikkagi ületamatu isegi siis kui mõnikord tehakse allapoole naba nalju.

rojukene ütles ...

Fry on ka täiesti suurepärane raamatute ettelugeja. Ta on näiteks terve Potteri-sarja sisse lugenud ja mu meelest paremini seda enam lihtsalt teha ei annakski :) Rääkimata sellest, et ka isiksusena on ta äärmiselt põnev - väga intelligentne ning avameelselt oma bipolaarsusest kõnelev.

Samuti on ta sellise toreda sarja juht nagu QI ehk Quite Interesting, mis on sisuliselt mälumänguformaat, aga oluline pole sealjuures mitte vastata tingimata õigesti, vaid vaimukalt (samas kui vastuseks tuleb mõni laialt levinud väärarvamus, tuleb robinal miinuspunkte) :) Küsimused on ebaausal kombel enamasti trikiga ning saatekülalised kas koomikud või muidu vaimukad inimesed. Ma soovitan seda väga soojalt, juutuubist leiab ka selle raskusteta :)