reede, 27. november 2009

Sellest perevärgist

Head inimesed, juhatage palun mõistlike kirjutiste juurde, et minusugune saaks ka aru, mis selle Perekonnaseadusega nüüd lahti on. Saan aru, et see on vist üks oluline küsimus, kus me oma rahvas on sattunud teine teisele poole rindejoont ja minusugused jalutavad lollit süüdimatult kahe kaeviku vahel saamata aru, kust tulistatakse ja milleks.

Ma sooviks lugeda just emotsioonivabasid arvamusi, kus öeldaks, et Perkonnaseadust on vaja muuta selleks, et:

punkt 1....
punkt 2....
jne.

Ning muidugi siis ka vastuväiteid, punkt 1...., punkt 2....


Ning eelkõige ootan linke, kus poolt ja vastuväited puudutaksid lapse huvisid. Sest lapse tegemine-saamine ja tema kasvatamine üksikvanemana, heteroperes, homoperes, kasuperes või lastekodus on sisuliselt ikkagi meie enda ego realiseerimise küsimus. Lapsed kasvavad meie egost, vaidlustest ja seadustest olenemata.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

http://www.riigikogu.ee/doc.php?49179
http://www.just.ee/orb.aw/class=file/action=preview/id=44568/Mitteabieluline+kooselu+ja+selle+%F5iguslik+regulatsioon.pdf

Tiiu ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Tiiu ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Hundi ulg ütles ...

Anonüümne, tänan linkide eest. Lugesin ja hakkan aru saama, milles küsimus.

Hundi ulg ütles ...

T.,Sa oled ilmselt murelik ja tunned millegi või kellegi pärast valu.

Mul on raske midagi asjakohast ütelda. Oma elukolakatest olen jagu saanud tänu headele inimestele ja sellele, et proovin kõike halba möödunust unustada. Proovin meentutada ainult kõike head, mis on minuga toimunud.

Anonüümne ütles ...

Esimene on ilmselt s e e anonüüm,kes vinguva kuivusega märkis ära,et "..selle talve surnuid" ei maksaks avaldada(?) Teravanäpuline jurist.