esmaspäev, 29. september 2014

Koeraaed

Sellel pildil on olukord esitatud vastupidiselt, käisime koeraga uudistamas hoopis tee pealt oma territooriumi. Plaanitud oli see aed teha juba ammu. Nüüd lõpuks jõudsin niikaugele. Koeral rahulikum - keegi ei astu tee pealt niisama tema maa peale. Ja endalgi säiluvad mitmed närvirakud. Ei saa salata, koer kippus tee peale ja mõnikord omatahtsi ka sõpradele külla. Üleval maja juures on väravatega veel pisut nokitsemist.
 
Kiviaiast edasi oli kevadel/suvel veel tihe hekk - nüüd sai see põhjaliku noorenduskuuri.

 Kiviaia teise otsa panin ühe tagavara autovärava. Maja juures on aga põhiväravad, hoopis teisest materjalist ja klassikalises talustiilis.
 
Sealt oja äärest taamal see aed hakkabki.

Oja ääres on lukustatav jalgvärav, et kallasrada oleks ikkagi vajadusel kõigile kättesaadav.
 


3 kommentaari:

soodoma ja gomorra ütles ...

Sul on väga ilus kodu. Sa pole varem rääkinudki.

mustkaaren ütles ...

Oo, tore aed. Hea tyki tööd oled ära teinud. Postide panek ise on paras ooper.
Kordan: väga ilus!
Mulle meeldis koer ka.

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.