kolmapäev, 1. juuni 2011

Vahekokkuvõte

Mõnikord igatsen taga vanu aegu, kus sai tempo maha võetud ja tarkade inimestega arutatud elu mõtte üle. Aga ega praeguselgi ajal viga pole. Eluaastate järgi peaksin olema juba ise piisavalt tark ning pealegi olen iseenda peremees otsustamaks, mida teen ja mida tegemata jätan. Vahepealse blogimise jätsin tegemata. Millegipärast kadus selleks tuju ära. Segavaks asjaoluks oli üks lõputa minevikuvari omaenda segastest aegadest. Hoopis olulisem aga see, et andsin endale lubaduse. Ei midagi suurt ja olulist, pigem selline olmeline värk, mis võttis kogu aja.

Nimelt tahtsin esimest korda siin elatud aastate jooksul olla kõigi kevadtöödega graafikus. Varasemalt on seda takistanud kõiksugu remondid, ehitused, haigus ja ka blogimine. Seekord võin siis rahuldustundega iseendale raporteerida, et vana õunapuuaia kardinaalne noorenduslõikus on lõpuks ometi tehtud. Kasvuhoones on kõik nii nagu peab - mõnel tomatitaimel isegi esimesed viljahakatised. Talve küttepuud varutud. Ojaäärne viimane võsajupp likvideeritud. Pooleliolevad kiviaiad üleslaotud. Lillepeenrad kasitud, istutatud ja külvatud. Need muud peenramaad - sibulad, redised, küüslauk, porgandid, kapsad, salatid, maitseained jne., sisuliselt isekasvatamiseks täiesti mõtetud aga hingele siiski midagi pakkuvad, samuti tehtud. Ning tagatipuks käisin paar nädalat ühte paarikümnemeetrist maakivimüüri ladumas. Ei, endast enam tõstjat pole, kohati oli müüri kõrgus pea kolm meetrit, kuid mis kivi kuhu ja kuidas, seda tean ma küll. Ning ega ma päris sedamoodi ei saanud ega osanud, et seal ainult suuga oleks ehitanud. Nüüd pean tempo maha võtma, sest see järelejäänud kops sai vist ikkagi pisut liiga. Seega tekitan pisut aega blogimiseks. Sest vaevalt need vanad head elumõtte aruteluajad tagasi tulevad ja ka enamus toonastest tarkadest inimestest on ammu juba oma viimase kannu tühjaks joonud.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

OMETI! Sa vana põrguline! Sai sinu pärast juba muretsetud. Tervist sulle ja su kapsastele-kaalidele!:)))

Anonüümne ütles ...

Avasin igaks juhuks jälle
Sinu lehekülje ja vaata imet- polegi lootusetult kadunud. Mul on väga vähe inimesi, kelle bogi ma loen, ja nendestki üks kadus ära. Hea, et mitte lõplikult!Eks me püüa ikka jõudumööda kirjutada, sina paljude rõõmuks ja mina valdavalt ainult oma 4-le tütrele ja 5-le tütretütrele . Ene-Liis.

kaaren ütles ...

Väga meeldiv, väga ilus ning sydantkosutav. Kõiki neid asju tegin isegi suure mõnuga, nii et plogimine tagaplaanile jäi.
Kiviteema on mulle väga sydamelähedane, endalgi kodus igasugu kive. Meelsasti tulexin Sinu kiva vaatama.

Anonüümne ütles ...

Aaaah!!! Kivi kukkus südamelt!
Ole hea, ära palun enam niimoodi tee, eks! Kui kevad peale tuleb või blogimiseisu kaob, siis anna ikka teada: olen nüüd mõnda aega vait.Muidu, sellise hoiatamata vaikuse puhul, võib siin ennast lemmikblogisti pärast peast segi muretseda. Ei olnud üldse tore!
Kusjuures muretsemisega koduneb inimene ka ikka kergesti - praegu umbes kuus korda vaatasin, et kas tõesti on uus kuupäev - ei usu oma silmi.Aga nüüd on hea meel. Ilusat suvehakuaega Sulle!
Kasja

tegelinski ütles ...

Nonii... lugemiseks pole hetkel aega, aga tuleb tunnistada - rõõmus olen, et kohal oled :)

Anonüümne ütles ...

Rohkem kui tore kohtuda.

Hundi ulg ütles ...

Oleksin ülbe variser väites, et teie heatahtlikud kommentaarid jätavad mind ükskõikseks. Tänan!

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.