reede, 1. aprill 2016

Otsustatud - kandideerin!

Vaatasin kalendrisse ja leidsin, et täna ongi sobiv päev seada Hundi ulg kandidatuur võistlusüritusele Blogiauhinnad 2016. Ma ei tee seda uisapäisa. Küsisin eelnevalt meilitsi korraldajatelt sobiva kategooria kohta ja sain vastuse: "Sel aastal lisakategooriaid lisama ei hakka. Tuleval aastal tuleb kindlasti kategooriates uuendus, sest näha on juba praegu, et "see ja see ja see kategooria on puudu", aga reaalseid blogisid kirja pole pandud :("

Taktikalistel kaalutlustel, et mitte sisse sõita mõnele oma lemmikblogijatest, küsisin ka seda, kus näeksin jooksvat nimekirja ennast üles andnud kirjutajatest. Vastus: "Täielik nimekiri tuleb "esitlusele" siis kui 2 voor käima läheb ja rahvas oma hääle annab." Siin tekkis mul mõttekoht. Sirvisin korduvalt etteantud kategooriaid ja olin nõutu.

Edasiseks aga sain inspiratsiooni nendest ilusatest kommentaaridest, mis mu ajaveeb lugejatelt on saanud. Mu ajus süttis lambike, et tegelikult ma olengi ILUBLOGIJA. Järgnev oli lihtne. Teha vastav sissekanne siin. Ning enesetutvustuse saatmine aadressile info@bestblog.ee oli juba käkitegu. See peaks ilmuma ehk nädala jooksul siia.

Saadetud pilt:

Tekst:

Tere

Palun paigutada minu ajaveebi tutvustus manustatud pildiga Blogiauhinnad 2016 lehele kategoorias Ilublogid järgneva tekstiga:

Oma ajaveebis olen aegade jooksul kirjutanud inetud asjad ilusamaks. Samas pealtnäha ilusal proovinud maha tõmmata meigi, et näha, mis selle all peidus. Ilu on vaataja silmis nii elus kui blogides.

Tänan

Hundi ulg

11 kommentaari:

mäemamma ütles ...

Ilus! Ilus uudis aprillikuu alustamiseks :-)
Aitähh Hundi Ulg, nüüd saan seal kategooorias ka hinnet anda!

Anonüümne ütles ...

1 aprill on tore päev !

HelveL ütles ...

Sa oled super! Mulle kohutavalt meeldib Su ellusuhtumine!

Nele ütles ...

Mina hääletaks sinu ilublogi poolt nii 1. aprilli puhul kui niisama ka :) Jaksu igatahes!
PS! Salamisi ootan uusi poste.

Kadi ütles ...

Ma arvan, et sa raputad ilublogide maailma :)

mustkaaren ütles ...

Oojaa, see on tark ning asjalik.

Sohvi ütles ...

Braavo!

Hundi ulg ütles ...

Tore, et mind julgustate.

Marimelli juures arutlesin kommentaariumis juba kaasa ka sellele, milline peab olema suursündmuse outfit. Minu jaoks ikkagi suur samm - astumine pärisellu :)

tegelinski ütles ...

Kes see klassik ütles, et kui see nüüd nali ei ole, on see päris hea nali...
Edu edasises (ilu)blogimises :)

Ly Aurely ütles ...

Hahaha, väga hea valik. Kindlasti hääletan selle ilublogi poolt :D Ma esimese hooga vaatasin, et äkki on see blogi kogemata valesse kategooriasse sattunud :D

Hundi ulg ütles ...

Ma juba mõtlesin, et kes mulle ikka hääle annaks kui vaid oma lapselapsed, aga nemad blogisid ei loe. Nii nukker oleks seal galal nurgas häbeneda ja kõik näitaksid näpuga - näe, too on see, keda keegi ei loe ega armasta. Nüüd võin loota, et päris nullile siiski ei jää. :)