neljapäev, 6. mai 2010

Idioodi jutt

Olin eile linnas. Kuna koju jõudes oli õhtu veel noor ja õues toimetamist palju, käisin värskendamiseks duši all. Öösel magasin kehvasti ning ärkasin hommikul pool viis - see vanameeste unetus ja sedamoodi. Isegi koer ei tahtnud veel jalutama minna. Läksin Kohvikusse. Nüüd tahan uuesti duši alla minna.



7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Duss on alati hea :) Soe vesi pidi vereringele hea olema .. ja mõtteid selgeks tegema ...
Kuigi ma ei tea, millisest kohvikust sa räägid.. aga soe vesi on alati hea :)

kaaren ütles ...

Nyyd ma vist ei saa iial uhkelt öelda, et ei ole iial mingit innoirja-asja lugenud...
Kohviku-nimelises plogis olnud rongaisasid kiitev & laste olemasolu ning nende toetamist & kasvatamist äärmiselt tauniv postitus tundus mulle tõelise satiirina. Muidugi, kui seda mõeldi nii, nagu kirjutati, siis on tegu ilmselt mediciinilise, raske juhtumiga... ning skisofreenia toidab iseennast...
(((ma tahcin öelda, et vaesed lapsed, kelle vanemad laste endi hylgamist ning teise vanema peetimist-petmist õigex kiidavad, sest lapsed omandavad ju vanemate suhtumised ning kopeerivad neid hämmastavalt järjekindlalt)))
soe dussh ning pärast piparmyndivann, saatex meelepärane flöödikoncert, & lollakas innoirja on unustet!

Bianka ütles ...

Mul on tõsine mure armsa Võrumaa ajakirjandusmaastiku pärast. Need kaks hullu on ju sinna tööle võetud.

Mihkel ütles ...

Duši all käisid........aga käisid ka lõikusel ja see oli märksa tõsisem dušiallkäik, mis viitab su oma seesmistele suurtele probleemidele - eestlastel on üldse kombeks tegeleda teiste pindudega ja oma palgid jäetakse tähele panemata.Pole nad hullud midagi, pigem kordi ausamad kui paljud teised. Mõned peidavad oma väärituse klantsi alla ja vaikimist peetakse intelligentsuseks. Kohvikus ei kustutata kellegi kommentaare ära. Muidugi teevad nemadki vigu, aga taoline kohvik on igatahes etem kui roiskuv tiik, millele kenad katted peale pandud.

Saila ütles ...

jah. kloaagile kohvik nimeks pandud. päevamenyys degenereerunud aju vormiroog ultraillusoorses kiimakastmes

Hundi ulg ütles ...

Ma nõustun Sinuga täielikult selles, Mihkel, et iga kirjutatud rida iseloomustab ka kirjutajat. Mõista seda nagu tahad.

kaaren ütles ...

mina võin rongaisandust kiitvat inimest lollakax nimetada kyll, ja see pole sugugi seotud minu isiklike pinnu-palgindusega. Iga intelligentne inimene omab yhiskonnas toimuva suhtes teatud seisukohti, mitte ei pyya neist viisakalt mööda vaadata. Kod Mihkel on demokraatiast valesti aru saanud, kui arvab, et halvad asjad peidame ära, nt haiged inimesed, vallaslapsed ja hullud sulgeme koduseinte vahele, ja muus osas aretame helget teletupsumaailma.
Probleeme tuleb teadvustada, pahesid nypeldada & maailma parandada.