kolmapäev, 13. aprill 2016

Pulmakleit

Enne nädalavahetust sõitis pesamuna Pariisist Tallinna (!?), et osta endale pulmakleit, Kuni tänaseni ei tihanud naisperele helistada, et kuulda:

A. Pulmad jäävad ära.
B. Pruudi ema ei ole enam kutsutud pulma.
C. Pruudi ema ei lähe enam pulma.

Kleidivalik lõppes õnnelikult. Pulmad toimuvad. Viigin oma püksid ära ja hakkan kohvrit pakkima.

 Foto siit.

7 kommentaari:

mustkaaren ütles ...

Igasugu huvitavad, aga mitte kaunid lood tulevad meelde. Ikka seoses inimeste mugavuse, kasuahnuse, hoolivuse jne teemadega.
Pulmad ja matused on mingi symboolsuse säilitanud, teised inimese ellu sattuvad peod on oma kombed ja sisud aegade jooksul pea täiesti kaotanud v muutnud. Samas, kuna inimesed ei kuulu enam kindlatesse kogukondadesse, usukogudustesse ka yldiselt mitte, sugulussuhete tähtsus on väike, siis pulmad pole enam 2 suguvõsa vahel toimuv tutvumis- ja liitumistseremoonia, vaid, noh, kallis pidu, millemõtte mõne aja pärast toimuv lahutus farsiks muudab.
Matuste mõte on vist kõige vähem kaotanud.

Hundi ulg ütles ...

Hea perspektiivi asetus pruudi isale enne teeleasumist, kes niigi pabistab, sest pulm toimub võõras keele- ja kultuurikeskkonnas ... :)

Mina oma elus polnud hea perekonnainimene. Kõigi oma laste pulmades olen ma vaikselt mõtelnud ja soovinud vaid üht, et neil jätkuks jõudu olla koos mitte ainult heas, vaid ka halvas.

Indigoaalane ütles ...

Vanasti sõideti Tallinnast Pariisi, et osta kleit:)
nüüdsiis sellised ajad...
Aga palju palju õnne!

Lendav ütles ...

Ilusat ja rõõmsat reisi! Loodetavasti ei tule Sind siia kirjutama tagasi kaua oodata :)

mustkaaren ütles ...

Lgp H. Ulg, sa oled nii haritud ja elukogenud kyllalt, et mingi võpsikufilosoofi mõlgutlused sinu tegemisi ei tohiks häirida.
Kivi kotti ja mitmekylgselt meeldivat reisi!

KK ütles ...

Õnne!

Hundi ulg ütles ...

Reisuks läheb alles kesknädalal. Aga muretsemist on nii palju, et raske uskuda, et elus oli aegu, kus mõnikord kaks korda nädalas tuli kuhugi sõita. Õnnitlused annan edasi.