laupäev, 5. aprill 2014

Charles

Küll see aeg läheb kiiresti. Kuusteist aastat tagasi käis Charlesi noorem vend Eestis. Kolmteist aastat tagasi Charles ise, kaheksa aastat tagasi tema ema ja isa. Ning nüüd on Charlesi enda pojad nii suured, et üks nendest saadetakse mais siia esinduskohustusi täitma.
 
See väikemees pildil ongi Charles. Ähib ja puhib, aga akna kaudu PEAB tuppa pääsema - ema siis tõmbab ja õde Anne lükkab tagumikust. Emal oli selle poisiga üksjagu tegemist. Siis kui kasvas ja hiljemgi kui juba täismees oli. Ja sellel noormehel, kes siia tuleb, Charlesi pojal, pole ka just nunnu paipoisi maine. Kuid pole hullu, küll temagi oma tempudest välja kasvab.
 

5 kommentaari:

tegelinski ütles ...

ehhh... sul seal ikka üks kadestamisväärselt lahe pildialbum :)

Hundi ulg ütles ...

Tänan, Tegelinski. Eks neid pilte ole kogunenud, lapsepõlvest... ja muidu :)

Oleks vaid energiat, küll siis kirjutaks kõigist piltidest lugusid...

Emmeliina ütles ...

õhtuks pole telekat vajagi :D

Hundi ulg ütles ...

Tõepoolest. Mõni foto, mis jäädvustab ju ainult hetke on sedavõrd kõnekas, et tegelikult oleks sõnad üleliigsed. Pilt hakkab ise elama ja jutustama lugu.

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.