kolmapäev, 15. september 2010

Sünnipärased kuulsused

Mõned lapsed on kohe sünnipäraselt kuulsused. Meil siin Eestis läks sellel aastal esimesse klassi üks väike tüdruk, kes 1. septembril oli ajakirjanduse vaieldamatu lemmik. Mis muidugi ei tähenda, et ülejäänud 13 499 kooliteed alustanud last oleks olnud vähemtähtsad. Lihtsalt see tüdruk sai tähelepanu osaliseks tänu oma vanematele.

Eile alustasid Birminghamis kaks neljaaastast tüdrukut oma kooliteed ettevalmistusklassis. Ning Suurbritannia meedia kajastab seda agaralt. Mõlemad tüdrukud on samuti sünnipärased kuulsused. Ajakirjanduse huvikeskmes ei ole nad niivõrd oma vanemate tõttu, kuigi ka neil on laste kuulsuses suur osa. Tüdrukud on kuulsused eelkõige ja just seepärast, et nad sellisena siia maailma on sündinud.

Marcia ja Millie Biggs on kaksikõed. Tõenäosus erineva nahavärviga kaksikute sünniks olevat üks miljoni vastu. Võib arvata, et mingil ajahetkel, aastate möödudes, eriti enam huvi ei tunta selle eesti tüdruku vastu, kes sellel sügisel läks esimesse klassi. Ajakirjanduslik huvi Marcia ja Millie tegemiste vastu jääb aga suure tõenäosusega saatma õdesid kogu nende eluteel.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

LAhedad kaksikud ikkagi ;)

Anonüümne ütles ...

Ilusad tüdrukud :)
Kui nad kunagi mehele lähevad, siis asi vaibub, pakun ma. Ei ole midagi erilist heledanahalises ega tumedanahalises pereemas. Fenomen töötab siis, kui tüdrukud on koos.

Anonüümne ütles ...

nEID IKKA SATUB OLEMA:
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1035939/Pictured-Proud-parents-million-black-white-twins.html