reede, 19. märts 2010

Täitsa p....!

Sellist väsimust pole ennem tundnud. Kevadväsimusega pole kindlasti tegemist. Kevadväsimus on hoopis teist moodi tunne. Hetkeemotsioon on täitsa nullis. Nüüd hakkasid veel neerud valutama. Magamisega on sitasti. Ärkan ülesse, tegelen paar tundi mittemillegagi ning olengi jälle väsinud. Lihtsalt ei jaksa. Isegi mõtlemine väsitab. Ma olen olnud juba mitmeid aastaid tõsiste unehäiretega. Praegu on aga ärkvel- ja unesolek hoopis peapeale keeratud. Istudes ja püsti olles vajub silm kinni. Pikali heites pole aga und kusagilt võtta. Peab noorust meelde tuletama - loengutes olin ma meistermagaja. Ka poliitökonoomia õpik tõi hea une. Aga see oli noorus. Kui kõik veel oli ees. Pojad olid väiksed ja unistused suured. Nüüd aga...




Viriseks veel, aga ei jaksa ega viitsi.


7 kommentaari:

Eve Piibeleht ütles ...

Kaaskannataja oskab kommenteerida, et kuus kuud peale oppi ongi kogu aeg ropp väsimus ja seesamune une ja ärkvelolekus kamarajura. Vaevalt, et see sind lohutab muidugi.

Anonüümne ütles ...

Sa ei virise! Kellelegi pead sa ju oma muret kurtma, keegi peab sind kuulama, toetama, julgustama. Blogi on parim koht, saad südame kergemaks kurta, siit leiad toetava sõna.
Kevad on kõigile haigetele raskem aeg, kannata natuke, varsti läheb paremaks.

Emmeliina ütles ...

virise ja kasvõi vannu kõvasti - peaasi, et välja ütled, mitte enda sisse ei jäta.

ja võimalusel vaheta perearsti

joanamari ütles ...

tean mida sa tunned;)
mina sama moodi teen natsa midagi
no nii väsind
voodis keerutan
ronin üles aga ikka väsind
laupäeva varahommikul vahin üleval aga midagi asjalikku ei saa tehtud
loodan et see meil ikka mööda läheb;)

Anonüümne ütles ...

Ma paar päeva tagasi ulgusin samal teemal. See talv on välja kurnanud paljud. Vaadates seda õues olevat väliujulat, siis lootust juba on.. seega Elame veel!

Elviina's blog ütles ...

Kõik läheb mööda, varem või hiljem. Keda lohutab, keda mitte. Veel natuke, veel õige natuke vastu pidada. Jõudu ja jaksu.

lepatriinu ütles ...

Tundub, et enamik inimesi on sel kevadel kuidagi eriti väsinud. Ei tea, kas mõjub veidi harjumatu talv või on päikest liiga vähe olnud. Ja kujutan ette, et kel veel haigused kimbutamas käinud, on eriti raske. Endal on vedanud, aga selline teerulli alla jäänud tunne on ikkagi.