pühapäev, 4. september 2011

Postkast

Jah, ega see, et mina ei kirjuta tähenda seda, et ise kirju ei ootaks. Eriti kõigilt oma lastelt, kes laias ilmas pidevalt laiali, elamas või töötamas või reisimas. Seetarvis sai uus poskastki üles pandud. Vana, poest ostetud ja plastmassist läks katki. Lootuses, et äkki keegi saadabki kaardi kusagilt kaugelt, tuli leida kiire lahendus. Selline see postkast nüüd on ja mulle endale meeldib:


11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

see on küll üks Eriti Äge Postkast :)
Kratt

Emmeliina ütles ...

tuleks kanda eriliste postkastide raamatusse :D

Anonüümne ütles ...

Oi, kui vahva ja leidlik!

Segasumma Saara ütles ...

Väga pilkupüüdev. :)

kukupai ütles ...

hm.... Mu õel samasugune, ainult tema oma on pikali....

Hundi ulg ütles ...

Eks need ideed kordugi, igaühe jaoks lihtsalt esmakordselt. Nüüd tuli meelde, et fotograaf Andrus Tarto olevat kunagi tegelenud teemaga "Postkast", jõudes näituseni või isegi raamatuni. Otsisin nüüd ka internetist, kuid ei leidnud.

tegelinski ütles ...

Nii vahva! Küllap hakkab kirju ligi meelitama...

mustkaaren ütles ...

Lugupeetav, see tore, sydamlik & humoorikas postkast ei ole kindlasti mitte ainus sinu meistritykk. Ole nii lahke & pane aga pildid ylesse:)

Hundi ulg ütles ...

Ning tõepoolest, kirjad-kaardid on hakanud tulema - imeline!

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

Anonymous ütles ...

Tahaksin tänada Lapo Micro Finance'i laenu andmise eest. Pettusin mitu korda laenu saades, kuni sattusin Lapo Micro Finance'ile, kes andis mulle haige lapse hooldamiseks laenu 23 000 dollari väärtuses. Kui vajate täna tõelist laenuandjat, võtke ühendust Lapoga ja ärge laske end petta. Võtke ühendust e-posti aadressiga: lapofunding960@gmail.com
Whatsapp +447883183014