kolmapäev, 28. oktoober 2009

Kas nunnu tõde või must huumor?

Üldjoones olen ma inimene, kes unustab halva. Ega see pole mingi eriline omadus. Tavaline kaitsemehhanism, mis aitab meil olla oma eluga liikumises. Omadus, mis ilmselt meestel rohkem väljaarenenud kui naistel. Teate ju küll, kui naine hakkab "saagima": "Mäletad, Sa ütlesid mulle 15 aastat tagasi bla-bla-blaa..., " ning mees vastab, et ei mäleta. Ja ta tõesti ei mäleta!

Internetioksjonite kaardikaste sorides leidsin ühe kaardi. Selline tüüpiline mesimagus pildike, mis ületab hea maitse piiri, kuid mille kohta me ütleme nunnu.

Vana aja inimesed teavad, et kaardi valimine oli tõsine töö. Et oleks ilus ja teemakohane ja mida veel. Sama on teada ka blogijatelegi - leida selline pilt, mis haakuks postituse sisuga. Parem veel kui illustratsioon kannaks endas veel täiendavat, verbaalselt väljendamata sõnumit, oleks postituse sisule laiendiks, lisadimensiooni andvaks. Pöörasin ma siis seda nunnut kaarti eeldades leida sealt tavapärased "soovin Sulle..." Leidsin aga järgneva teksti:

Kallis Endine abikaas.

Soovisid konkreetset vastust, siin ta on: soovin maja, soovin autot, soovin raha, soovin mehi. Olen ahne ja liiderlik, olen kogu elu sind petnud, olen maganud paljude meestega ja kõik nad on olnud targemad, ilusamad kui sina. Olen kolm aastat sind ninapidi vedanud ja mänginud sinuga - aga sina pole sellest aru saanud. Saa õnnelikuks sest sa oled lihtsameelne. Eks ju sa usud ju mind nüüd ometi. Hääd rahulikku und, mul on väga lõbus elu.


Selline nunnu tekst siis oksjonil müügil. Alghinnaga 4 dollarit. Peaks vist ostma, paljundama ning jagama noortele poistele koolides ja nõustamiskeskustes. Las nad seal õpetavad ja nõustavad noormehi, mida sellise kirja saades tuleb teha, kuidas edasi?


8 kommentaari:

helle ütles ...

Pigem see teine - must huumor, arvestades, kui nunnu kaardi peale see on kõik kirjutatud.
Elada... ja isegi surra!!? on lõbusam, kui ei näe maailma enda ümber süsimusta või tumehallina.

See "müüdud mälestuste" rubriik on päris originaalne. Mõnele hea äriidee, teisele mõtlemisainet pakkuv teguviis. Kas müüa või põletada mälestusi? Materialiseerunud kujul on see täitsa võimalik, aga paljud asjad pole ostetavad/müüdavad ka miljon krooni eest.

Bianka ütles ...

Mulle tundub see kirjake kuuluvat valdkonda "tõtt saab rääkida vaid olukorras, kui inimsuhted on kaotanud kogu tähenduse". Järelikult on maha kantud lootus seda suhet päästa.

Anonüümne ütles ...

Bianka, selline valdkond saab eluõiguse üksnes lollide perekonnas.Inimsuhted ei saa ju kaua püsida valede maailmas.

Morgie ütles ...

kui jutt on suunatud endisele abikaasale, siis võib eeldada, et see on vastuseks küsimusele: miks sa mu maha jätsid, mida sa elult ometi tahad. Millele tõenäoliselt eelnes pikk painamine teemal: tule ometi tagasi.

Pärast suhte lõppemist sellisele küsimusele antud vastust ei pea nii surmtõsiselt võtma. Tõenäoliselt tahtis naisinimene lihtsalt minevikuga hüvasti jätta ja tüütust kleepekast vabaneda.

tegelinski ütles ...

Küllap on sellele naisele väga haiget tehtud, minu meelest ei ole see võitja kiri.

Anonüümne ütles ...

Mind häiris aga natuke see, et miks alati seostatakse selliseid asju naistega?
Mehi on täpselt sama palju, kes naistele võivad selliseid kaardikesi saata.. ja kui seal pildil oleks poiss...
Tunnen ennast jälle sellisena nagu seda Elioni reklaami vaadates ....
määrdunud ja rõvedana.

"Soovisid konkreetset vastust, siin ta on: soovin maja, soovin autot, soovin raha, soovin naisi." - see sobiks sama moodi.

Hundi ulg ütles ...

See, mis kirjutasin "saagimise" ja mälu kohta, Ninataga, on ikka päris tõene.

Kaart aga on audentne, leidsin lihtsalt sellise ja panin ülesse. Seekord siis naise kirjutatud.

Aga ikkagi, kas tõde või huumor?

Ti:a ütles ...

ma arvan et mõleamat.

kas viimase hetke tõde, mis vürtsitatud huumoriga.

võib ka olla noorte mehelimineku eas neidude abielukartuses kirjutatud huumoriga lõpu tekstid.