esmaspäev, 4. oktoober 2010

Appi!!!!! Tsenseeritakse!!!!!



Teatavasti vahetas blog.tr.ee omanikku. Alates sellest hetkest valib see blogikeskkond minu postitusi blogipuusse omal valikul. Kas vaikiva ajastu saabumine ka blogipuusse? :)) Vaja uurida tausta... :))
Fotode eksponeerimine blog.tr.ee's on teatavasti juba vana probleem....
Käesoleva postitusega testin, kas asi on minu blogi sisus? :))

6 kommentaari:

KK ütles ...

Mind jälle huvitaks, kuidas sealt ära saada. Paar korda olen selle kadalipu lä'bi teinud nagu lehel õpetatakse aga ikka on blog varsti tagasi. Tõeliselt nõme keskkond.

Anonüümne ütles ...

hmh mul oli vastupidi-blogi oli blogipuust ära kadunud. ja kui lisada, siis ikka postitus ei ilmunud ja laseb uuesti lisada ja uuesti... samas pikas nimekirjas on nagu olemas...mitte et ma sellest nii hirmsalt puudust tunneks, aga ikkagi-seega ei lasta jah kõiki postitusi esilehele...

Anonüümne ütles ...

Mina ka selles nimekirjas, mida blogipuu enam kanda ei kannata (ja seda mitte minu soovil). Ei teagi, miks nii. Liiga palju lugejaid või mis :)

Tõnis ütles ...

Rahustuseks, et mingit tsensuuri tekkinud pole. Postituste/blogide lisamise ja avaldamisega on tõepoolest olnud tõrkeid ja seda juba üsna ammusest ajast. Meil on arendusplaanis üsna kõrgel kohal nende tehniliste viperuste parandamine, et kõigi blogijate elu ilusamaks läheks :)

Hundi ulg ütles ...

Ma teadsin juba lapsepõlves kui kõrva vastu ilmasõjaeelse raadioaparaadi Phillips kõlari vastu surusin, et seal sees on väikesed inimesed, kes räägivad ja teevad muusikat.

Miks peaks see serverite puhul teisiti olema? Tõepoolest, Tõnis, räägi nendega, et nad selle segamise lõpetaksid...

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.