teisipäev, 23. september 2008

Elukestev õppimine - blog.tr.ee

Kõik on uus septembrikuus. Nii ka blog.tr.ee on teinud uuendusi. Minu valikuline mälu ei suuda meenutada kõikide blogide pealkirjasid, mida senini jälgisin. Kas minu kirju minevik, ebaselge olevik või hoopis uksele koputav vanadus tingib selle, et kõige enam igatsen rahulikku, uuendusteta stabiilsust. Seda ka bloginduses. Või kui ka mingid muudatused toimuvad, siis võiks need olla minusuguste jaoks pisut vähem radikaalsemad.

Teisalt teen aga sügava kummarduse grupile seltsimeestele (ilusa tähendusega eestimeelne sõna), kes blog.tr.ee elushoidmise ja arendamisega entusiastlikult tegelevad. Küll ma pikapeale leian ülesse ka need blogid, mida olen harjunud lugema. Ja ehk leiavad mind taas ka need mõned alalised lugejad, kes minu blogi teatud regulaarsusega külastasid. I will survive.





P.S. Mäletan oma vaimustust, kui esmakordselt nägin dokumentaalfilmi sellest koorist.

9 kommentaari:

Linda Järve ütles ...

Väga tore video!

Hundi ulg ütles ...

Südamelt Noored Koor on üks mu lemmikuid You Tube'is. Õnneks You Tube eriti radikaalseid muudatusi ei tee ja aja jooksul on sealt korjatud päris mitmeid toredaid asju oma kausta.

Kahju, et hetkel on blog.tr. (või mina) suures segaduses. Minult enam postitusi vastu ei võeta või on mind lihtsalt sealt mingil põhjusel välja visatud.

Linda Järve ütles ...

See postituste vastuvõtmine on ilmselt lihtsalt väga aeglane, ka minu hommikune postitus pole veel kuhugile jõudnud. Võib-olla tasub mõned päevad oodata-vaadata...
Muidu oma bloglisti on sinna oma profiili juurde väga kerge teha, siis saab sinna ajapikku ka oma lemmikud taastada.

Välja visatud vaevalt et keegi on ja ka edetabel top 100 on ilmselt alates eilse päeva seisust, seega varasemaid ei arvestata, mistõttu neid, kes eile-täna pole "kohale jõudnud" veel ei arvestata ega näidata.

Rahu, ainult rahu ütles üks mehike katusel.

helle ütles ...

Küll harjub ka uuega! Ma arvasin ka algul, et kõik on kadunud, aga kuidagi saab ikka!!!
Saab ka nii, et küsida kiire taibuga blogijate käest nõu(abi). Mina küsin enamasti kukupai käest!
Jõudu kaamosele vastu minemiseks!

Anonüümne ütles ...

Minu jaoks polnud õnneks sinu Austatud Hundiulg leidmine uues süsteemis raske. Ma lihtsalt ise kolisin ja koos sellega tulid mulle kõik vajalikud lingid kaasa.
Seega, kohtume ikka! Kirjuta palun tihemini, muidu on mu hommikused ootused vahel nii kurvad...

kukupai ütles ...

Igaks juhuks võid tsekkamas käia listi Kukupai lemmikud, äkki leiad osa kadunud sõpradest sealt üles? Siis pole oma listi tegemine enam raske. Ja video on Sul ka tore.

Hundi ulg ütles ...

Tänan, sõbrad, et annate endast märku. Juba seegi tagasiside aitab mul oma lemmikuid taas leida.

Kukupai, Sinu listis on palju neid, keda minagi loen. Tänud.

iibis ütles ...

Mina olin samuti väga häiritud. Kuni selleni, et tundsin, kuidas virtuaalse maailma muutused teevad tuju täiesti reaalselt kehvaks.

Bianka ütles ...

Minu arust on nendel, kellel juba tutvuskond välja kujunenud, lihtsam. Uute tuttavate leidmine on raskendatud. Mina näiteks leidsin mitmeid inimesi nii, et vaatasin, mida need ise on kirjutanud, kes mind lugemas olid käinud. See oli minu jaoks vana blog.tr parim funktsioon. Ehk tuleb veel tagasi.
Aga kõik, mis juhtub, on millekski hea. Ehk kulub nüüd bloginduses vähem aega ja saab rohkem muuga tegelda? Näiteks jälle raamatuid lugeda.