pühapäev, 11. mai 2014

Orgasmiline muusikavideo

Olles juba ammu kõigile tuntud ja teada onu Heino vanuses, peaksin tihedamini kirjutama SELLEST. Ju ma siis nohik olen, et ei oska. Ning ka selliseid mõtteid ei tule tihti pähe. Mõnikord aga komistan SELLE otsa ja tahan kohe jagada. Ma ei ole ammu SELLE kohta näinud midagi nii toredalt inimlikku, loomulikku, kelmikat ja lustakat. Tublid ja vahvad tüdrukud, tuju tegid heaks oma nahistamisega.
 

18 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oh, see vana uudis juba...Kõigepealt nad lugesid
Iga kevad sulab keegi lume alt välja

http://publik.delfi.ee/news/mitmesugust/video-uus-kunstiprojekt-naist-rahuldati-lugemise-ajal-vibraatoriga.d?id=66033368

Hundi ulg ütles ...

Ah, mulle kõlbavad ka vanad uudised. Mõned neist siin blogis kajastatuna on isegi üle saja aasta vanad.

:)

soodoma ja gomorra ütles ...

Sa oled ka lõpuks rõõmumänguga liitunud:)

Paula ütles ...

Nii nunnu! :)

Bianka ütles ...

Einoh, MEIE (vanakeste) aeg blogistanis on lõplikult läbi, kui isegi sõna "orgasm" pealkirjas toob ainult 4 kommentaari :D Võrdluseks Malluka postitus võltsidest inimestest http://www.mallukas.com/2014/05/12/voltsidest-inimestest/ on saanud praeguseni 179 kommentaari. Taevas on tunnistajaks, et võltsinimeste teema süvaanalüüsi sealt blogist ei leia, nõnda ei suutnud ma kaasa elada ka neile sadadele erutunud kommentaatoritele. Aga nagu auditoorium, niisugused ka nüüdsed popid lood (loe lisaks: rohelisem rohi ja paksemad hanged)

Hundi ulg ütles ...

Ka mina lugesin hommikul viidatud kirjutist ja tolle hetke kommentaare. Mingi kummastav tunne tekkis. Esmalt see, et eksisteerib mingi maailm ja elu, mis minu jaoks täiesti arusaamatu - paralleeluniversum. Ja teiseks, et kas me olemegi nüüd jõudnud oma üldharidusega sellise masendava tulemuseni. Seejuures on see kirjutav ja kommenteeriv ju selle põlvkonna nn. parem, haritum pool.

Hundi ulg ütles ...

Puresin unetul varahommikul läbi ka need ülejäänud kommentaarid selles populaarses blogis. Kõige koomilisemad olid tõsimeelsed arutelud asjaosaliste nn. avaliku elu tegelase staatusest. Jah...

tegelinski ütles ...

Tuttav algklassiõpetaja rääkis, kuidas mõni laps ei saanud loodusõpetuse tunnis kuidagi selgeks sõna organism... ikka tuli orgasm ja orgasm... ja niii naljakas oli :)
Ja "üks teise all liitmine" tekitas samamoodi kihinat :)
...
Ma nüüd vaatan siis selle video ka ära.

notsu ütles ...

Seejuures on see kirjutav ja kommenteeriv ju selle põlvkonna nn. parem, haritum pool.
Mine võta nüüd kinni. Ma tunnen mitut teismelist või kahekümnest või veidi üle kahekümnest, kes on päriselt nii intelligentsed ja erudeeritud, et mul hakkab enda pärast piinlik. et mis mõttes ma olen neist kaks korda vanem, aga ei ole kaks korda targem, hea kui sama tarkki olen.

Hundi ulg ütles ...

Näe, Tegelinski, mind ajab veel vanas eas kihistama :)

See oli minu poolt, Notsu, muidugi emotsionaalne liialdus. Samas ma tunnetuslikult leian, et midagi mu väites on tõene. Intelligentsuse lõhe ühe põlvkonna raames kasvab katastroofiliselt ja keskmine langeb.

Tibiilubeebiblogid ruulivad, sest tüdrukud on veel kirjaoskajad. Nende mõtlemisvõime ja -tase peegeldub kirjutatus. Seejuures irooniline, et enamus neist on usinad bakaõppijad, osad isegi magistriõppes. Kurb tõdeda, aga saekaatripoisid pole suutelised sellekski.

Jah, kunagi eestlased müüsid talusid, et lapsed koolitatud saaks...

krati ütles ...


Jah, kunagi eestlased müüsid talusid, et lapsed koolitatud saaks...

Talumees oli põline rikas . Koolitas lapsed, ja ostis linna kinnisvara .

Paraku olid talud ja majad esimesed, mis kunagi rekvireeriti. Mis omanikest sai, teate isegi. Nende vähesed järglased , kel õnnestus siis ellu jääda , kannatavad toona tehtu käes siiani .

Sest see, mis siis laiali tassiti , oli inimpõlvede vältel loodud, ja seda nii kiiresti enam ei taasta.
Kardan, et kulub päris mitu inimpõlve, enne kui miskit muutub .
Juhul muidugi, kui me rahvas säilub .



mustkaaren ütles ...

Mind erutab enim see viimane, st talude likvideerimise ja maarahva massihukkamise lugu...
Minu seisukohalt on intiimlise elu nettikolimise põhjus järgmine - inimesed ei ela ju enam päriselu, nad ei tunneta elu kogu keha kõigi meeltega, vaid peavad leppima toolil kygelemisega, kere kange ja nahk tuim. Kogu maailm tulebkätte uduse ekraani kaudu, ja häda sunnil kolib sinna rõõm hõrgust toidust (laual kiirnuudlid vm odav pahn), ilusast ja vaimustavast loodusest (tolmuse akna taga lagunevad betoonbarakid), põnevatest ja erutavatest syndmustest (hea, kui sul on vastik korterikaaslane või myhaklik ja hoolimatu elukaaslane), kuumast armastusloost (vt eelmist punkti), ja särav ning sädelev elu on sinuga ööpäev läbi (kuigi päriselu on inetu, lootusetu, vaene, hall ja odav).
Minuüuesmängimine ei tekita kyll orgasmi, aga päikese kontideni tungiv soojus, kaunilt läbipaistvad puulehed, diiselmootori taevalikult magus hais, meelierutavad liigesevalud ja kõik muu tuletavad meelde, et ma olen elus inimene ja kõik töötab, mitte ainult ekraani kiibitsevad silmamunad :)
Noorte haridus on omaette teema. Kui vanemad on libisenud telekavahtimise ajuvabasse rappa, siis lastel pole enamasti mingit muud eeskuju, KÕIK ju on sellised, ja keerukate mõttekonstruktide loomine jääbki väheste hariduslembide dynastiate pärusmaaks. Lõhe syveneb, keskmine langeb... Mul oleks praeguse hariduspoliitika kohta paljugi öelda...

notsu ütles ...

ma ei tea, kas see läheb päris noorte hariduse rubriiki (sest "noore" vanus peaks vähemalt kahekohaline number olema, eks?), aga täna nägin oma silmaga, kuidas mu sõbranna laps loeb täheklotsidelt tähti (pmst pidid tal kõik tähed selged olema) ja uurib teadlase kirega mängukella kellaaegu - ja ta ei ole veel kaheaastane. Ma olin mõnevõrra rabatud.

Aga ka see võib väljendada hariduslikku kihistumist, sest see sõbranna ise on doktorikraadiga. Ta ei ole pingutanud, et last ekstra arendada, aga eks sellised asjad hakkavad keskkonnast külge.

notsu ütles ...

oijeerum, nüüd vaatasin üle, mis ma kirjutanud olen - _vähemalt_kahekohaline number. he-he-hee, kolmekohalise vanusega noored elavad küll vist haldjamaal. Aga eks võib muidugi ka muudes arvusüsteemides loendada kui kümnendsüsteemis. Alla kaheaastase vanust ei tähista isegi kahendsüsteemis kahekohaline number.

notsu ütles ...

ah, pean kahjuks õgvendama: selgus, et tähti tundev laps on kaks täis ja mõni kuu ülegi.

Anonüümne ütles ...

Oh, see blogi on minu jaoks tõeline pärl tänasesse päeva! Sattusin siia esimest korda - iroonilisel kombel ühe ilu-/beebi-/misiganesblogi kaudu. Olen viimasel ajal enda jaoks blogimaailma avastanud, kuid paraku on väga suur osa neist eelnimetatud ilubeebiblogid, kus päevakajalistel ühiskonnateemadel just sageli arutlema ei kiputa. Ometi olen jäänud neid lugema - minus on tärganud vist omamoodi antropoloogiahuviline. Mis seal ikka salata, vahel on endalgi mõnd iluvidinat vaja - arvustus on siis kohe võtta.

Praegu kommenteerima ajendas mind lause "Seejuures on see kirjutav ja kommenteeriv ju selle põlvkonna nn. parem, haritum pool.". Võin selle ütluse küll ümber lükata. Olen isegi alles kahekümbine, "selle põlvkonna" esindaja. Minu tutvusringkonnas on palju tarku noori inimesi, kes säherdusi moeblogisid üldse ei loegi. Moe- ja iluvärki kommenteerimas olen märganud tuttavate hulgast just nn vähem kirkaid kriite.

Anonüümne ütles ...

PS. Kahjuks on küll nii, et ülikoolis kohtab palju noormehi-neidusid, kelle puhul ei jõua ära imestada, kuidas ja kust sellised tulevad ja mismoodi on neil õnnestunud kõrgkooli saada.

Hundi ulg ütles ...

Mul on rõõm, et keegi loeb. Veel rõõmsam olen kui arvamust avaldatakse. Tänan!